вторник, 26 апреля 2016 г.

«Від серця до серця»
У ЗОШ №65 вже стало доброю традицією всебічно підтримувати військових.
Ось і сьогодні, напередодні найвеличніших пасхальних днів, учні нашої школи не могли обійти увагою воїнів, що знаходяться у військовому шпиталю м. Маріуполя. Завдяки оголошеній акції «Від серця до серця» було зібрано сувеніри, зроблені дітьми власноруч, а також кошти для солодких подарунків солдатам.
На хвилюючу зустріч вирушили представники школи, серед яких були учні 3, 5, 9 та 10 класів. Спочатку молодші школярі продемонстрували своє вміння грати на музичних інструментах (а саме на скрипці), співати, декламувати поезії. Потім старшокласниці презентували власні вироби з бісеру. Це були невеличкі українські прапорці, які воїни пообіцяли носити як найдорожчі обереги. Наприкінці зустрічі військові отримали солодощі. А у відповідь, наймолодший активіст – скрипаль з 3го класу, отримав у подарунок військового капелюха. Зустріч була теплою та невимушеною. Усі мали змогу вільно поспілкуватись та обговорити багато питань, оскільки бійці були з різних куточків нашої держави.

Сподіваємося, напередодні свят нам вдалося передати частинку нашого тепла тим, хто цього потребує. Самі ж ми, як завжди під час таких зустрічей, отримали позитивні емоції, адже робити добро це так важливо!






Комментариев нет:

Отправить комментарий