вторник, 19 апреля 2016 г.


English club

Загальновідомо, що 2016р. оголошено роком англійської мови в Україні.
У звязку з цим у МДУ на базі кафедри англійської філології було створено «Весняну мовну школу». Саме представники цієї школи (асистент кафедри Єрьоміна А.О. та студентки II курсу за спеціальністю «Мова та література. Англійська. Німецька») побували в гостях у наших учнів.
01.04.2016р. Могильна Наталія Миколаївна організувала зустріч представників МДУ з учнями нашої школи. Спочатку пройшла зустріч з учнями 5 - 6 класів. Їм було запропоновано цікаві мовні змагання серед чотирьох команд під загальною темою «Leisure Time». Переможці конкурсів отримали солодкі призи. Мета зустрічі з шестикласниками: популяризація англійської мови, виявлення активних учнів, повторення та збагачення лексичного матеріалу.
Після шестикласників до «англійської школи» завітали старшокласники. Студентки запропонували їм актуальну тему «Relationship: friends and love». У групах обговорювали дружбу між хлопцем та дівчиною, риси характеру, які захоплюють молодь, мрії та цілі випускників, різницю між ними. Зустріч мала й профорієнтаційний характер.

Дякуємо «Весняній мовній школі» МДУ за можливість розширити свої знання та познайомитись ближче з популярним в місті вузом. 






Комментариев нет:

Отправить комментарий