воскресенье, 17 апреля 2016 г.

Правова освіта.

Семінар-практикум.
12 квітня в ЗОШ №65 відбувся семінар-практикум для заступників директорів та педагогів-організаторів з теми «Сучасні підходи в реалізації завдань національно-патріотичного виховання засобами правової освіти та виховання».
У вступній промові організатор семінару Могильна Н.М. відзначила, що на даний момент у школі реалізується проект «Неперервне правове виховання», який має розділи: «Я- дитина. Ось мої права» (1-4 кл). «Школа правових взаємовідносин» (5-11 кл).
Мета проекту: формування громадянина України, якому притаманні правова культура, усвідомлення цінностей свободи та прав людини, формування активної громадянської позиції учнів школи, правова просвіта педагогів, учнів та батьків.
Даний проект є лауреатом на обласному конкурсі на кращу організацію правової освіти у загальноосвітніх учбових закладах у номінації «Система неперервної правової освіти і виховання».
Практичний модуль включав у себе відкриті виховні години: «Поговоримо про дружбу» (Никитченко Т.В. ЗОШ №65), «Конвенція ООН про права дитини» (Гула С.В. ЗОШ №65), «Особливі люди серед нас» (Кірпіченко Н.В. ЗОШ №65), а також інші види заходів: інтелектуальна гра «Знавці права» (Михайлік А.М. ЗОШ №65), брейн-ринг «Право у світі або світ права» (Лукашова О.В. ЗОШ №65), практична студія «Використання ІКТ в роботі класного керівника під час правового виховання» (Грига В.В. ЗОШ №65), майстер-клас «Щастя моє закон зберігає» (Карауланова Н.В. ЗОШ №65), тренінг «Методичні особливості підготовки і проведення форми роботи Коло» (Кошкер А.Й., методист МНМЦ), тренінг «Технологія медіації» (Хайлова М.В., практичний психолог ЗОШ №10).

Підсумковий модуль було проведено у формі «відкритого мікрофону». Присутні відзначили високий рівень проведення семінару. 












Комментариев нет:

Отправить комментарий